MainService Oy tarjoaa kokonaisvaltaista kunnossapitopalvelua teollisuudelle, kunnille, kaupungeille ja valtion laitoksille. Asentajillamme on vankka ammattitaito sekä pitkäaikainen kokemus kehittävän-, ennakoivan ja korjaavan kunnossapidon sektorilta. Meidät tunnetaan myös palvelevana ja joustavana yhteistyökumppanina.

Säännöllinen huolto pitää koneesi käynnissä ja muistathan, että lakisääteiset määräaikaistarkastukset on myös suoritettava. Katkeamaton ja häiriötön tuotanto on asiakkaidemme elinehto. Ennakkohuollon avulla tuotantolinjan elinkaarikustannukset pienenevät ja koneiden taloudellinen käyttöikä kasvaa. Mahdollisen konerikon sattuessa nopea korjauspalvelu minimoi tuotantokatkoksiin kuluvan ajan ja tuo yrityksellesi selvää säästöä.

Tehtävämme on tarjota laadukkaita ennakoivan kunnossapidon palveluja joustavasti ja asiakaslähtöisesti toteutettuna. Tarjoamme asiakkaillemme valmiiden huoltopakettien sijaan aina yksilöllisten tarpeiden mukaan räätälöityjä palveluja. Palvelemme sekä isoja, että pieniä yrityksiä kaikilla teollisuuden toimialoilla.

Tyytyväiset asiakkaat ovat meille ykkösasia ja tässä tavoitteessa olemme onnistuneet hyvin. Asiakassuhteemme ovat pitkiä ja perustuvat molemminpuoliseen luottamukseen. Tarvittaessa otamme vastuun kaikista asiakkaan tuotantolaitoksen kunnossapitotoiminnoista. Muodostamme paikallisen yksikön käyttäen mahdollista asiakkaan- tai meidän omaa järjestelmää ylläpidon seurannassa.