Meiltä saatte kaikki autokorjaamolaitteiden kevyen ja raskaan puolen ylläpitopalvelut yhdestä paikasta.

Tarjoamme autokorjaamolaitteiden ammattitaitoista asennus-, huolto-, sekä varaosapalvelua. Toteutamme vaativatkin asennukset tai korjaukset nopeasti ja luotettavasti. Tässä asennusehdot nostinasennuksille.

Huolehdimme korjaamosi autonostintarkastukset, nosturitarkastukset, korjaamolaitteiden määräaikaishuollot ja mittalaitteiden kalibroinnit. Toiminnot suoritetaan oikea-aikaisesti, joustavasti ja kustannustehokkaasti. Kalibrointi-, huolto- tai tarkastusajankohdan lähestyessä otamme yhteyttä ja sopiaksemme teille parhaimman ajankohdan. Tällöin korjaamon henkilökunta voi keskittyä ydintoimintansa tekemiseen.

Suoritamme myös neste- ja paineilmajakelulaitteiden sekä muiden korjaamolaitteiden asennukset, korjaukset ja huollot. Toimitamme tarvittavat varaosat merkistä riippumatta. Teemme määräaikaistarkastuksia myös nostoapuvälineille ja putoamissuojaimille. Lisäksi toteutamme henkilönostimien tarkastukset.

Muiden korjaamotöiden lisäksi teemme myös kiinteistöjen ilmanvaihtolaitteiden huoltoja. Tarvittaessa hankimme yhteistyökumppanien kautta suodattimet ja muut tarvikkeet kustannustehokkaasti ja nopeasti. Tämä parantaa korjaamosi ilmanlaatua ja tuo samalla huoltoihin tehokkuutta.